Bingo bij Jamaraco

Tijdens de maanden juli en augustus is er bij bungalowpark Jamarco op maandag en donderdag een gezellige bingoavond.

Al ruim 50 jaar wordt de bingo georganiseerd door Jamarco. In vroegere tijden werden tijdens de bingo krijtbordjes uitgedeeld met de cijfers. Na elke ronde werden de bordjes weer verzameld, schoongemaakt en geteld, want er verdween er wel eens een! Tegenwoordig worden er briefjes uitgedeeld aan de deelnemers en dat werkt een stuk makkelijker.

De bingo begint om 20.30 uur en het is elke keer weer spannend en gezellig. Per ronde liggen de te winnen prijzen uitgestald en mag de gelukkige die bingo heeft een prijs uitzoeken. Maar u bent gewaarschuwd, bij een valse bingo melding moet er een liedje gezonden worden! Grote belangstelling is er altijd voor de te winnen…… leverworst. Deze kan natuurlijk mee naar huis genomen worden, maar als extra service kan de worst in de keuken gesneden worden en met een schaaltje mosterd worden geserveerd.

De rondes kosten één euro en er zijn een aantal prijzen per ronde te winnen. Als laatste ronde is er altijd de super ronde. Deelname hieraan is € 1,50 en er is maar één prijs te winnen, maar die prijs is wel de moeite waard, een leuk geldbedrag. Als afsluiter van een hele gezellige avond is nog de trekking van de troostprijs. Alle loterijbriefjes die geen prijs hebben worden namelijk verzameld en daaruit wordt nog een troostprijs getrokken.

De bingo avond is een feest voor het hele gezin. Jong en oud kunnen meespelen en meedingen naar de prijzen. Lijkt het u leuk om een keer mee te spelen, dan bent u van harte welkom bij bungalowpark Jamarco in Schoorl.


Krijgt u zin in een vakantie in Schoorl, neem dan snel contact op met Bungalowpark Jamarco.


Op de website www.SchoorlaanZee.info vindt u alle data van de bingo en ook andere leuke evenementen die in de omgeving van Schoorl worden georganiseerd.